lørdag 16. mai 2009

Røe Isaksen for President!


I dag dreier det seg om Finansavisen, eller rettere, saker som står i Finansavisen.

Etter først å ha ergret meg over Gjerdrems skatteutspill; (Det spiller visst ingen rolle om staten trenger skattepengene eller ikke dersom byråkratene har fått øye på et "underbenyttet virkemiddel).
Deretter smilt til at vår kjære finansminister tydelig er i ferd med å fullføre departementets voksenopplæring; ("Både på kort og lang sikt er det riktig å ha fokus på konkurranseutsatt sektor").

Kom til slutt rosinen i pølsen, et portrettintervju med Torbjørn. Og hva er det faktisk den typiske Blindern-fyren (hans ord) sier, jo: "En annen ting norske journalister aldri spør om, er hva politiske forslag betyr for småbedriftene. Når man diskuterer næringslivet i Norge, høres det ofte ut som det bare består av eiendelene til Røkke og andre megarikinger. Man glemmer at det for en stor del består av SMB-bedrifter med små marginer der eierne har det meste av formuen bundet opp i bedriften".
We love you Torbjørn! Og du må gjerne snakke mer om næringspolitikk!

But "for President"? Vel, som Torbjørn selv innrømmer i intervjuet: "Når man har funnet en bra tittel er det jo fristende å bruke den, selv om den ikke nødvendigvis gir et korrekt bilde av innholdet".....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar